2% pt Lucia / un nou control, o noua interventie

Share va rog!

Revin cu rugamintea pt completarea formularului 230 pt a redirectiona 2% din impozit catre Asociatia “LUCIA-MARIA” – asociatie ce sustine tratamentul si operatiile Luciei.

 

FORMULARUL 230 se poate descarca aici  :  https://agaluciamaria.files.wordpress.com/2018/01/2017_asoc_luciamaria_d230_opanaf_3695_2016.pdf .

 

Pe 4 Aprilie, 2018 am avut un nou control ortopedic unde vestile au fost bunicele: se pare ca transplantul osos primit in 2017 da semne ca se prinde incet incet si piciorusul creste. Partea nefericita este ca prin crestere se curbeaza tibia operata si poate periclita succesul operatiilor precedente, deci in cateva luni (preconizam Iunie 2018) Lucia va fi supusa unei noi interventii prin care se va opri din crestere o portiune de tibie in incercarea de a o face sa creasca deapta. Suna complicat si recunosc ca mi-as fi dorit sa imi zica medicul sa ne ducem acasa fara griji si ca anul asta nu e nevoie de nicio interventie.

Am pus si un colaj de poze unde se vede piciorusul gol si firav si ce “instalatie” serioasa se poate regasi in el, tija, suruburi, transplant osos doua brose in forma de x.

La spital a fost o atmosfera placuta datorita unei asociatii ce a venit cu multe jucarii, baloane si voie buna pt copii internati iar cei din holurile de asteptare s-au bucurat la randul lor de baloane ca dovada pozele de mai sus. Vom reveni la finalul lunii Mai pt a stabili exact data interventiei si ne rugam la Dumnezeu ca toate aceste eforturi si chinuri indurate de Lucia sa ii aduca liberatatea de miscare pe care si-o doreste de atata timp.

Va multumim pt toate gandurile bune si ca ne urmariti mereu pe blog sau Facebook si va imbratisam cu drag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s