Orteze noi pt Lucia

Lucia a facut astazi o vizita la un cabinet de protetica medicala pt noi orteze  – de mers si de dormit. Cea pt mers trebuie sa cuprinda piciorul, sa aiba articulatie si sa sustina tibia operata in urma cu aprox 6 luni. Orteza de dormit trebuie sa fie pana la genunchi, cu capac peste tibie, pentru a lasa portiunea piciorului neafectata de Pseudartroza sa respire si sa nu fie stransa 24h/24h. Ambele orteze sunt confectionate dintr-un material special asemanator plasticului, au o spuma la interior care o face sa nu fie scortoasa iar capacul peste tibie se prinde in scai cu arici. Costul lor este de 2.000lei si respectiv 700lei- este un cost extrem de mare dar am incercat diverse centre de protetica preturi mai mici dar si cu rezultate nesatisfacatoare.

Lucia merge atat cat poate – cand o doare piciorul il menajeaza si de aceea incercam sa ii oferim confortul necesar pt mers/alergat si dans

Formularele pe care le completati pt a redirectiona 2% din impozitul pe venit sunt foarte importante si va rugam, daca nu ati completat anul acesta, sa le descarcati si de asemenea sa le dati si altor persoane dornice sa ajute. Fiecare formular conteaza si ajuta in tratamentul si investigatiile medicale ale Luciei pe parcursul anului.

Formular 230 pt redirectionarea a 2% din impozitul pe venit.

Va rugam sa dati mai departe!

Multumim si va uram sanatate multa!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s