2% pt Lucia (2018)

Share va rog!

Si in acest an revin cu rugamintea pt completarea formularului 230 pt a redirectiona 2% din impozit catre Asociatia “LUCIA-MARIA” – bani care in mod normal s-ar duce la stat.

Pe formular se specifica 2017 pt ca ANAF calculeaza venitul realizat in anul precedent. Se completeaza prima sectiune, se bifeaza Salarii sau Pensii si se semneaza in stanga jos, restul ramanand in seama functionarilor publici.
FORMULARUL 230 se poate descarca aici  :  https://agaluciamaria.files.wordpress.com/2018/01/2017_asoc_luciamaria_d230_opanaf_3695_2016.pdf .

Redirectionand acesti 2% din impozitul pe venitul dvs realizat in anul precedent o sustineti pe micuta Lucia (5 ani) care are nevoie de multiple operatii si investigatii medicale foarte costisitoare. Fetita s-a nascut cu o maladie genetica rara – Neurofibromatoza I- ce ii genereaza alte boli : Malformatii cardiace,Epilepsie, Pseudartroza Congenitala de Tibie si Peroneu la piciorul stang (exista riscul amputarii datorita unei fracturii ce nu da semne de vindecare de 4 ani) – si speram sa nu mai apara si alte boli cumplite.

Este un copil istet si activ, vorbeste engleza si cu toate ca sta multe luni pe an in ghips cu imobilizare la pat (5-8luni/an) este extrem de sociabila si vesela.

Multumesc anticipat si multa sanatate! Share va rog

Cristina Aga

(Mama Luciei-Maria)

 

Advertisements

One thought on “2% pt Lucia (2018)

  1. Pingback: Orteze noi pt Lucia | Aga Lucia-Maria ...un inger care trebuie sa mearga mai departe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s