Incercari grele pentru Lucia

Zilele trecute povesteam de 2 episoade la mica distanta in care Lucia si-a pierdut cunostiinta si a avut convulsii. Au trecut 3 zile in spital si se simtea bine. Azi la 8,30 in timp ce manca a avut o noua criza si cu greu i-am eliberat gurita sa nu se asfixieze cu mancare iar la 12,40 aprox a avut o noua criza in timp ce vorbeam. In toate cazurile, crizele incep cu o privire pierduta 20-30s si apoi spasme si convulsii sau incordarea pumnilor, piciorelos si arcuirea spatelui. Durerile de cap si starile de voma urmeaza crizei iar apoi un somn lung datorita suferintei cerebrale prin care trece.

Ciudat este ca nici pe tomografie nici pe electro encefalograma (EEG) nu pare ca ar avea tumori sau epilepsie. Deci nu stim ce se intampla exact. Cautam sa facem RMN in cel mai scurt timp si vom repeta EEG care va dura aprox 4h in caz ca exista tumori ascunse si nedepistate la primele teste sau o forma rara de epilepsie.

Crizele dureaza 3-5min si dupa un somn zdravan redevine un copil energic , vesel si plin de viata.

Ma rog ca Dumnezeu sa nu ii mai dea atatea incercari acestui copil minunat care nu intelege ce se intampla, de ce se simte rau si de ce nu ne putem juca acasa.

Va rog sa nu ma sunati avand in vedere gravitatea situatiei. Revin cu noutati cand avem (de bine speram)!

Doamne ajuta!

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Incercari grele pentru Lucia

  1. Buna in primul rand ii doresc multa sanatate fetitei, Dumnezeu sa o ocroteasca de toate relele si sa o faca bine si voua parintilor sa va dea credinta si putere sa faceti tot ce I mai bine pentru ea. Eu v am mai scris si eu am fetita cu pseudoartroza congenitala tibie stanga operata la budimex De domnul Prof Burnei va rog lasati mi un nr de tel sa vb pentru ca nu stiu incotro sa merg cu fata acum de cand domnul prof a fost scos din functie. Va multumesc

    • Multumim, sanatate si dvs si fetitei! Lucia este in evidenta medicului ortoped Vlad Costel (poate fi gasit atat in reteaua de stat cat si privata). Am schimbat multi medici si se pare ca ultimele 2 operatii la acest medic au aduc rezultate bune. Sanatate si putere pt micuta dvs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s