Trimiteti numai ganduri bune Luciei – in prag de cosmar

La multi ani dragilor si numai bine! Scriu rar pe blog, dar atunci cand am ceva de spus despre starea de sanatate a Luciei. Bineinteles pe pagina de Facebook vedeti ce mai facem noi in viata de zi cu zi.

Lucia creste si intelege asa multe! Am tot vorbit cu ea despre o viitoare operatie ce speram sa se intample cat mai tarziu, astfel incat sa nu o ia prin surprindere. In ultima luna a avut episoade tot mai frecvente de dureri si nu a putut sa mearga cu orteza, cu toate ca nu a facut efort sau n-a sarit, n-a alergat mai mult decat de obicei, a tinut mereu piciorul protejat in orteza.

Ultimele episoade extrem de neplacute au fost vineri si in zilele urmatoare, pana azi, luni.  Cum stim ca e durerea mai mare? plange cu lacrimi de imi taie sufletul si se cuibareste in brate ca un bebelus ce vrea alinare. Din pacate, am nimerit in acest weekend de sarbatoare si medicul ei este probabil plecat. Nu putem sa decat sa ii dam Nurofen sirop si sa nu mearga deloc.

Azi cand a plans de dureri pentru ca voia sa mearga din sufragerie in dormitor, am schimbat orteza pe care o poarta ziua cu ce de seara, mai usoara. zona de tibie fracturata era vizibil mai deformata de placuta ce sustine aceea fractura (mereu a fost vizibila si s-a simtit la palpat dar acum e mult mai proeminenta) si zona e f calda, comparativ cu restul piciorului. Nu pot sa nu imi aduc aminte ce dureri a avut anul trecut cand s-a rupt un surub. Si ma gandesc cu groaza ca operatia ei va veni mai repede decat ne asteptam. Deci va rog trimiteti ganduri bune pt ca avem nevoie. In cazul in care vreti sa faceti sponsorizari ca persoana fizica sau juridica va stau la dispozitie cu orice detalii va sunt necesare.

Intre timp Lucia si-a pus lantisorul cu cruciulita pe picior in zona afectata si zice “Doamne, Doamne sa faci piciorul bine. Iata zambetul cu care v-a obisnuit minunea asta de copil greu incercat.

Miercuri mergem la medic. Doamne ajuta!

lucia1

lucia3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s