Mari mari emotii pentru operatia Luciei care va avea loc intr-o saptamana! |Very very nervous about Lucia’s surgery that will take place in a week!

Dragii mei,

Operatia Luciei va avea loc pe 28 Aprilie,2015 in cadrul clinicii Regina Maria si recunosc ca emotiile sunt mari. Dupa cum am povestit si in posturile precedente, este o operatie majora prin care medicul chirurg ortoped va elimina complet partea de mijloc a tibiei, cea care este efectata de Pseudartroza si care are o vascularizare extrem de slaba si va stabiliza partea fracturata (la cativa cm mai sus de glezna), fractura care nu da semne de vindecare inca din luna Septembrie,2014 datorita acestei slabe vascularizari. De asemenea i se va pune o tija metalica de la genunchi pana in calcai, imobilizand glezna dar fixand transplantul osos primit in Elvetia in  2014, care va trebui sa  preia functia de tibie a piciorului stang. In cadrul acestei operatii medicul va evectua un tratament local cu niste proteine, numit in engleza BMP, ce are ca spop in tratarea osului si ajutarea la o mai buna vascularizare. Acest tratament este extrem de costisitor – 10ml = cca 9.000 RON si spram sa ajunga in timp util din America. Pe langa aceste costuri se adauga si cele ale operatiei propriu-zise, care nu sunt deloc de neglijat si sunt acoperite de familie in totalitate.

Operatia va presupune dureri mari cel mai probabil, o lunga recuperare, si imobilizare totala timp de multe luni. Anul trecut Lucia a fost imobilizata intr-un ghips complet la piciorul stang (pana sus) timp de 8 luni iar de aceasta data lucrurile sunt si mai serioase, dar speram ca micuta Lucia sa isi revina bine si frumos.

Ma doare ca sufletelul meu trebuie sa treaca prin asa ceva fara a avea certitudinea ca totul va fi 100% bine si se va recupera complet. Ma doare ca nu va mai putea merge o lunga perioada dar ma rog ca totul sa decurga bine.

Acest caz poate fi sprijinit in continuare de firme, care pot redirectiona 20% din impozitul pe profit catre Asociatia “Lucia-Maria’ printr-un simplu contract de sponsorizare (pot trimite toate detaliile pe email) sau de persoane fizice in contul  :

RON:R039INGB0000999903318191 (Cristina Aga)
EUR:RO91INGB0000999903941547 (Cristina Aga)

papal: cristina.aga@gmail.com

Ma rog ca ingerul meu sa treaca cu bine peste acest moment si am incredere ca Dumnezeu va avea grija ca ea sa fie bine.

Va doresc sanatate si atat. Restul sunt doar lucruri nesemnificative.

Mamica Luciei, Cristina Aga

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s