Mos Nicolae a ajuns si la Lucia-Maria!

Iata ca Mos Nicolae a ajuns incarcat si la Lucia-Maria: Carti de colorat, creioane, plastilina, masinute si papusi. Din pacate nu veti vedea ghetutele unde ar fi trebuit sa le lase pentru ca Lucia nu are. Motivul este trist : piciorul stang, cel afectat de Pseudartroza s-a fracturat in urma cu 2 luni si nu da semne de vindecare. Nu are dureri, dar poarta un ghips pana sus si are restrictii totale la mers. De aceea nu are nici ghetute – la 2 luni sau chiar mai des uneori trebuie schimbat ghipsul si dimensiunile sale nu permit incaltarea niciunui tip de ghetute, pantofi, tenesi etc. Zona respectiva a tibiei stangi este slab vascularizata si fractura era posibila oricand, chiar daca operatia facuta in luna Mai, 2014 a reusit.

Probabil ca medicii vor interveni din nou in luna Februarie,2015 pt stabilizarea fracturii si a transplantului osos efectuat in mai prin prinderea lor cu tija si suruburi, dar si rezectarea (eliminarea) zonei afectate de Pseudartroza prin inlocuirea sa cu o parte din peroneul de la acelasi piciorus. Da, este cel putin atat de complicat pe cat pare. Avem totusi incredere in Dumnezeu si in toate gandurile bune si calde din partea celor din jur.

Totusi, pentru ca Lucia este un copil vesel, plin de energie si ascultator mai ales cand vine vorba de faptul ca de 7 luni nu are voie sa mearga , incheiem acesta scurta postare intr-un ton pozitiv cu cateva poze de astazi, alaturi de unchiul Stefan si sotia lui.

Pupici :*

FullSizeRender_1 FullSizeRender_3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s