Mergem la consult la Basel! a, sa nu uitam : LA MULTI ANI de Martisor!

Lucia Martisor La multi ani dragi doamne, domnisoare si mai ales mamici! Multe bucurii si sanatate va uram de 8 Martie, cu putina intarziere.  A trecut ceva timp de la ultimul post – a fost o perioada aglomerata: ne straduim sa strangem cat mai multe formulare pt redirectionarea a 2% din impozitul pe venit din anul trecut, banuti care vor ajunge in Asociatia “Lucia-Maria” si care vor fi folositi pt tratamentele si operatiile Luciei.  De asemenea, cautam societati comerciale care pot si vor sa ajute aceast copil prin donatii, cu ajutorul unui contract de sponsorizare.

Noutatea acestei perioade este ca am rezervat biletele de avion pentru Basel! Da, pe 20 Martie vom merge la consult in vederea discutarii ultimelor detalii pt operatia majora a Luciei si a ne asigura ca facem cea mai buna alegere.  Avem emotii dar stim ca vom primi raspuns la toate intrebarile noastre. Drumul spre clinica si inapoi va fi destul de anevoios avand in vedere ca nu am gasit zbor direct si va trebui sa facem o escala de aprox 5h in Istanbul (cel mai ieftin zbor pt data respectiva). Dar cel mai important e sa primim raspunsurile mult asteptate si in final totul sa fie bine pt ingerasul Lucia-Maria!

Tuturor doamnelor si domnisoarelor le trimitem acesta poza pe post de martisor ! este facut in Octombrie (2013) dar promitem sa facem altele noi de indata ce vremea ne va permite!

Multumim si revenim in scurt timp cu alte noutati! O primavara frumoasa si senina!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s