Ce prostii a mai facut Lucia

10 dimineata – Lucia se trezeste dupa 12h de somn ..nu doarme atat, de obicei, dar a recuperat ce-a pierdut ieri din somnul de pranz. Dimineata incepe in forta, dupa un mic dejun copios si apoi JOACA! ne jucam, ne gadilam, mai cantam si dansam putin, si din nou JOACA! In pauze canta la orga de jucarie primita de Craciun la tati la serviciu, dar si la tobe. V-am zis ca anul asta Mosul s-a axat pe intrumente muzicale? In ordinea sosirilor: orga , tobe, 2 tamburine (de la 2 Mosi diferiti) si muzicuta. Toate de jucarie. Artista o face mama!

Revenind la ziua noastra – dupa ce varsa un pahar de apa pe mami si pe telefonul mobil, Lucia sta cumintica (lucru rar) si se joaca in sufragerie si din cand in cand mai arunca cate un ochi la desenele preferate cu Mickey. Mami mai sterge repede apa, cand deodata se face prea liniste. O gasesc pe strengara pe podeaua din bucatarie, scotocind intr-un dulap securizat (!!). Poza este elocventa – Lucia foarte concentrata isi baga nasul in faina – la propriu! si manutele, ca doar suntem in faza curioasa, cand descopera tot in jurul ei.

Acum vine intrebarea, cum sa o cert cand ma pufneste rasul cand ea se uita cu ochii mari si negrii si plina de faina? Clar, daca nu iese cu muzica, o fac Masterchef!

O curat si nu protesteaza pentru ca adora apa si cauta mereu motive sa o spal macar pe maini. Mancam o ciorbica si consumam restul de energie tavalindu-ne in pat sau pe covor, ne gadilam si ne pupam. Asa adoarme pisicul de Lucia, si sigur acum planuieste in somn noi boacane pentru restul zilei, ca e abia dupa-amiaza si nu vrem sa ne plictisim!

Weekend placut de la mami & Lucia cea strengara!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s