Bunatatea nu are limite!

DSC_3356Lucia este inconjurata de dragostea noastra si de gandurile voastre bune! Chiar daca am mai zis-o de mai multe ori, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru Lucia, si implicit pentru noi ca familie! Pot doar sa ma rog pentru fiecare si stiu ca, indiferent de credinta dvs, exista un Dumnezeu care are grija de toti si cu siguranta va va fie bine!

Ieri seara, o persoana cu suflet mare a ales sa ii daruiasca Luciei banii stransi de colegi pentru cadoul de ziua ei. Am fost profund impresionata, si cu greu am putut si ii multumesc cu ochii plini de lacrimi. Pot sa va scriu despre ea ca este o persoana sufletista, o persoana care crede ca in fiecare om exista bunatate, usor timida atunci cand se emotioneaza, dar o luptatoare si un model in viata. Si este prietena si colega mea!

Din pacate nu va cunoastem pe toti sa scriem despre fiecare ce gest mare ati facut, dar stiu ca multumirile pt dvs se vor vedea atunci cand Lucia va alerga si va canta de bucurie (asa cum o face si acum) si operatia va fi fost efectuata cu succes!

Pupici de la Lucia & mamica ei!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s