Concertul caritabil Antract la Hard Rock Cafe (28 Dec, 2013)

Super wow concert. Ieri seara a avut loc un eveniment fain tare la Hard Rock Cafe unde a concertat Antract, iar banii adunati din vanzarea de bilete au fost donatii pentru operatia Luciei.

Daca nu ati mai auzit trupa asta cantand live, va rog sa o faceti cat mai repede …si nu glumesc, sunt mult prea tari! Super atmosfera, super muzica, super distractie si super baieti. Acelasi lucru il pot spune si despre staff-ul Hard Rock Cafe.

Ne-am inconjurat de persoane bune, dornice sa se distreze si sa ajute un copil sa se faca bine. 236 persoane au venit si au contribuit la operatia Luciei. Toata lumea a cantat intr-un suflet, pentru un suflet. Ca sa intelegeti ce tare ne-a placut trupa, s-a cerut BIS penntru ca lumea nu se saturase de atata muzica buna si atmosfera incendiara!

Nu am cuvinte sa multumesc celei care a fost stalpul de temelie al acestui eveniment: Monica, managementului si staffului Hard Rock Cafe dar si baietilor de la Antract – Guys, you ROCK! si voua, cei care ati fost acolo!

Ma inclin in fata tuturor si sper sa o sustineti pe Lucia in continuare. Este un copil minunat si are nevoie de sprijinul si rugaciunile tuturor pentru a merge mai departe!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s