Concert caritabil Antract la Hard Rock Cafe 28 Decembrie | Antract Charity concert at Hard Rock Cafe Dec 28th

Dacă magia sărbătorilor te face sa vibrezi, păstreaz-o în suflet cât mai multă vreme! Şi nu uita să o inzeceşti, aducând în jurul tău zâmbete, bucurii şi şansa unei copilării fericite. Acesta este darul pe care tu şi trupa ANTRACT il puteţi face Luciei Maria Aga, pe 28 decembrie, la Hard Rock Cafe.

Vino să canti alaturi de ANTRACT cele mai frumoase hituri rock din ultimele patru decenii şi ajut-o pe micuta Lucia sa poata merge mai departe pe drumul unei copilarii frumoase! Fetiţa, în vârstă de numai 1 an şi jumătate, suferă de de pseudoartroză congenitală bilaterală de tibie şi peroneu şi are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală reperatorie, în lipsa căreia îşi va pierde piciorul. Operaţia este deja programată pentru luna ianuarie, la o clinică din Elveţia, iar singurul lucru ce stă în calea şansei de recuperare a Luciei este costul operaţiei: 40.000 de euro.

Pretul unui bilet la concert este de 25 lei. Toate încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate familiei Aga.

Daca nu puteti ajunge la concert, o puteti ajuta oricand pe Lucia Maria prin donaţii în conturile deschise la ING Bank, pe numele mamei ei, Cristinei Aga:

RON: RO39INGB0000999903318191
EUR: RO91INGB0000999903941547

Antract 28 Dec pt Lucia

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s